Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 16 de Julio de 2019

Otras localidades

Brittney Sykes completa el perímetre

L'Uni Girona contracta una tiradora nordamericana amb experiència a la WNBA, Israel i Turquia

Sykes porta una mitjana de 12 punts per partit aquesta temporada però els seus números en les dues experiències europees es van multiplicar per dos

La nova jugadora de l'Uni Girona /

L’Spar Citylift Girona ha completat la parella d’extracomunitàries amb la contractactació de l’escorta nordamericana, Brittney Sykes (Newark 1994, 175 cms), que, en aquests moments, està disputant la seva tercera temporada a la WNBA amb els Atlanta Dreams al costat de l’exUni, Haley Peters.

Sykes, formada a la Universitat de Syracuse, és titular indiscutible a Atlanta, on porta una mitjana de 12 punts per partit aquesta temporada (5 partits fins al moment a una mitjana de 27’ per aparició), millorant els registres del curs passat. També és important el seu paper a l’altre costat de la pista amb casi 4 rebots.

El seu primer any a la WNBA va estar marcat per una important lesió i la seva primera experiència a fora, al Petah Tivka d’Israel, on va pujar les seves prestacions ofensives fins a gairebé 19 punts per partit. El mateix que va succeïr en la seva segona experiència a Turquia, a l’OGM Ankara, on va fer gairebé 20 punts de promig en els 13 partits que va disputar.

Amb Sykes, l’UniGirona arriba a les 10 jugadores i, segons el director esportiu, Pere Puig, només falta per trobar una jugadora interior que acompanyi a Nadia Colhado, que haurà de tenir passaport europeu.

Ara mateix la plantilla de l’Spar Citylift Girona el formen les bases Laia Palau i Núria Martínez, les exteriors Helena Oma, Rosó Buch, Brittney Sykes, Magalí Mendy i Sonja Petrovic i les interiors Adaora Elonu, Maria Araújo i Nadia Colhado.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?