Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

INCENDIO EN GRAN CANARIA INCENDIO EN GRAN CANARIA La última hora del incendio en la programación especial de SER Las Palmas

Blanes busca la sortida del laberint polític

Entrevista a Àngel Canosa, nou alcalde de Blanes

Pla mitjà de l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, presidint el plenari de constitució de l'Ajuntament / ()

El nou alcalde de Blanes vol tancar entre avui i demà el nou govern municipal. Àngel Canosa enten que un govern en solitari d'Esquerra no seria bo pel municipi i estén la mà a la resta de formacions. Qui ja té una proposta per entrar al govern són els Comuns, que es reuneixen en assamblea aquest vespre.

Comuns i Esquerra ja havien parlat després de les eleccions, i ara hi han tornat un cop es va acabar dissabte la batalla per l'alcaldia. En una entrevista a Ràdio Girona, Àngel Canosa s'ofereix a parlar amb tothom però amb data de caducitat. Proposa un termini d'entre avui i demà per arribar a un acord i, sinó, assegura que optarà per començar el mandat únicament amb els 5 regidors del seu partit. Un escenari que admet que no seria bo per Blanes.

Si s'acaba aprovant, el pacte entre Esquerra i els Comuns sumaria deu regidors i es quedarien a un de la majoria absoluta. De moment, la prioritat de Canosa a l'alcaldia és treballar pels problemes de l'oci nocturn. Considera que encara es pot fer molt més del que va fer l'anterior alcalde, Mario Ros, i ja ha demanat convocar una junta local de seguretat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?