Sociedad
VOLEI

Canvis al CV Encamp

La plantilla de l'Encamp podria patir algunes modificacions substancials de cara a la propera temporada en què l'objectiu de l'ascens a Superlliga 2 serà més difícil d'assolir

El Cònsol d'Encamp, Jordi Torres amb la plantilla del CV Encamp, abans dels Playoffs. / forum.ad

Andorra la Vella

El president-jugador, Xavi Borrego ja ha començat a treballar en el curs 2019-20. Primer de tot ja ha fet els tràmits per inscriure l'equip a la Primera Nacional Espanyola. Serà la tercera campanya que milita en aquesta categoria després d'haver-se quedat dues vegades a les portes de l'ascens.

Pel que fa a la confecció de l'equip, ha explicat que la meitat de la plantilla es podria veure modificada. Carlos Nunes serà la primera baixa ja que ha decidit deixar la competició. Per la seva banda, el capità, Cristian Salvador es va trencar els lligaments del genoll a Benidorm i estarà fora de les pistes com a mínim fins al mes de gener. També cal estar atents a l'estat del col·locador Hèctor Garcia que pateix una hèrnia discal.

Borrego diu que per aspirar a l'ascens s'haurien de fitxar jugadors de fora i econòmicament no és viable i per tant aposta més per formar un equip amb projecció, tenint en compte que hi ha dos homes del juvenil que passaran al primer equip.

Espera poder seguir comptant amb José Garcia com a entrenador del conjunt, mentre que no tanca la porta a deixar de seguir competint i centrar-se més en les tasques directives.

Tot i això, vol esperar a tancar la plantilla i veure com estant la resta d'equips per determinar realment a què poden aspirar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00