Sociedad
SEGURETAT VIÀRIA

L'ACU creu que augmentar l'import de les sancions no disminuirà la sinistralitat

L'entitat aposta per mesures educatives a diferència de l'ACA, que vol un enduriment de les multes

Accident mortal al punt de trobada fa menys d'un any. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

L'ACU considera que augmentar l'import de les sancions de trànsit no disminuirà la sinistralitat i aposta per mesures educatives.

Després que aquest dilluns el cap d'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, manifestés que les multes "extremadament laxes" al Principat no ajuden a disminuir la sinistralitat, el president de l'ACU, Lluís Ferreira, ha posat en relleu que "fa uns anys teníem la sinistralitat més baixa i el preu era el mateix o, inclús, més baix".

Ferreria ha declarat que apujar l'import de les multes de circulació és una mesura "de repressió" i que ell és partidari de mesures "positives" que fomentin l'educació viària. Considera que el "camí a seguir" són les accions de conscienciació que està duent a terme l'Automòbil Club d'Andorra a través de la campanya "Missió Zero Accidents".

Más información

Per un altre costat, precisament, el secretari general de l'Automòbil Club d'Andorra, Toni Sasplugas, coincideix amb les declaracions de Jaume Bonell. Ha declarat al Diari d'Andorra que "està comprovat que la manera més efectiva d’abaixar la sinistralitat és a canvi de sancions més dures".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00