Sociedad
Cadena DIAL

La Gira 'Déjate Llevar' de Cadena Dial aterra a l'Hospitalet de l'Infant

El 3 de juliol l'escenari mòbil de La Gira 'Déjate Llevar' de Cadena Dial farà parada a la Plaça Berenguer d'Entença. Un concert gratuït que comptarà amb Atacados, Diego Martín, Maria Parrado, Carlos Right, Georgina, Nil Moliner i Efecto Pasillo, set dels artistes més rellevants del moment.

Sergi Sánchez, Alfons García i Mònica Cid a la presentació de la gira 'Déjate Llevar' de Cadena Dial. / SER Tarragona

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per quart any consecutiu, la Gira 'Déjate llevar' torna a la carretera per omplir de música l'estiu. Del 22 de juny al 9 de juliol, els seguidors de Cadena Dial podran seguir als seus artistes preferits per les 13 ciutats on el camió que transporta l'escenari mòbil farà parada. Com ja és habitual, el Tour s'aturarà a Catalunya dos dies i un d'ells, el 3 de juliol,  ho farà a la Costa Daurada, a l'Hospitalet de l'Infant.

Com tots els concerts programats dins d'aquesta gira, serà gratuït i estarà conduït per la locutora de Cadena Dial Cristina Dalmau. Comptarà amb l'actuació de set artistes "de primer nivell en l'àmbit nacional", segons explica el coordinador d'emissores musicals de Prisa Ràdio a Catalunya, Sergi Sánchez, en la presentació de l'esdeveniment, que ha tingut lloc a l'Oficina de Turisme de l'Hospitalet de l'Infant. En concret Atacados, Diego Martín, Maria Parrado, Carlos Right, Georgina, Nil Moliner i Efecto Pasillo, seran els artistes i bandes que passaran per l'escenari Dial.

"Per nosaltres és molt important portar-hi un esdeveniment d'aquesta magnitud, pel que suposa tant en l'àmbit turístic com en el festiu. És una oportunitat per promocionar el municipi arreu d'Espanya i per oferir als veïns, als turistes i visitants un espectacle amb artistes rellevants del moment, adreçat al públic familiar", ha assenyalat l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia.

En aquest sentit, la directora d'emissores Ser Tarragona-Ràdio Reus, Mònica Cid, ha remarcat que el nom de l'Hospitalet de l'Infant sonarà arreu de l'Estat durant tot el mes en què el Grup Prisa farà difusió de la gira, igual que el de les altres ciutats més grans que també participen en el tour, com ara Valladolid, León o Lugo.

El batlle també ha destacat la participació en aquest esdeveniment del Club de Gimnàstica Rítmica i Aerorítmic de l'Hospitalet de l'Infant, que serà "un atractiu extra i un valor afegit". Concretament, vuit membres d'aquesta entitat local acompanyaran a l'artista Diego Martín a l'escenari, amb la seva actuació de dansa.

Un altre dels atractius serà l'escenari del concert: la Plaça Berenguer d'Entença, amb la façana de l'Hospital del Coll de Balaguer de fons, on es calcula que es podrien aplegar més de 2.000 persones. Es tracta de la segona vegada que l'Hospitalet de l'Infant acollirà un espectacle d'aquestes característiques, després de concert inclòs en la gira 'LOS40 SUMMER LIVE' que l'Ajuntament va organitzar també l'any passat.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00