Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 23 de Octubre de 2019

Otras localidades

Premios Ondas 2019

Període d'inscripcions obert

Obert el període d’inscripcions de la 66ena edició dels Premios Ondas. A www.premiosondas.com es troben disponibles els reglaments per a la presentació de candidatures i les inscripcions online obertes.

Els Premios Ondas, atorgats anualment per PRISA a través de Ràdio Barcelona de la Cadena SER, són els premis decans i més prestigiosos de ràdio i televisió que es concedeixen a Europa i compten amb el recolzament oficial de la Unió Europea de Radiodifusió (UER).

El palmarès està format per 24 premis distribuïts a les categories nacionals de Ràdio, Publicitat en ràdio, Televisió, Música i internacionals de Ràdio i Televisió.

En aquesta edició, els Premios Ondas reforcen el seu reconeixement als formats innovadors amb la incorporació a la categoria de Ràdio del premi a la Millor Idea Radiofònica.

Poden optar al Ondas els treballs emesos al període comprès entre el 2 d’octubre de 2018 i el 30 de setembre de 2019 i també els professionals per mèrits acreditats en aquest mateix període.

El període de presentació de candidatures es tancarà el dimarts 1 d’octubre.

En aquest 2019, la campanya de convocatòria dels Premios Ondas s’inspira en el que es viu quan es rep un Ondas, més enllà de recollir el premi. L’experiència de les anteriors 65 edicions ens permet afirmar que el nostre cavall alat #Noésunpremi. Durant la campanya, en els propers mesos, anirem descobrint el perquè.

#Noésunpremi

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?