Sociedad

Cap a on portarà Figueres el nou govern municipal?

Entrevistem a la nova alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó

Agnés Lladó, durant l'entrevista / SER Catalunya

Figueres

El nou govern de Figueres no renuncia a la mà dura contra l'inicivisme però creu que se n'ha fet populisme. L'alcaldessa Agnés Lladó aposta per ampliar la plantilla de la policia municipal i per eines preventives ja que pensa que, encara que siguin menys vistoses, són més efectives.

Agnés Lladó, alcaldessa de Figueres

13:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000192803/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El nou ajuntament de Figueres manté la seguretat com una de les seves prioritats. Per això, no renuncia a la mà dura impulsada per l'alcalde Jordi Masquef en temes com tancar bars que incomplien la normativa. Tot i això, creuen que de les actuacions policials se'n feia populisme. En una entrevista a Ràdio Girona, l'alcaldessa Agnès Lladó creu que cal incrementar la plantilla d'agents però també fer apostes preventives.

Lladó considera que la situació de Figueres s'ha produït per errors de diagnòstic sobre la realitat social de la capital de l'Alt Empordà. Educació i serveis socials són eixos claus, a l'espera de que es presenti el pla de mandat.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00