Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

El fiscal demana 10 anys de presó pels 3 acusats per l'assalt violent a Platja d'Aro

Va morir l'expresident de la patronal de Girona, el novembre de 2012 a Platja d'Aro

No els acusen d'assassinat perquè, segons el fiscal, aquests tres van ajudar als altres a entrar a la casa i van vigilar mentre els assaltants eren dins.

Un dels detinguts per l'assassinat de Jordi Comas / ACN

Girona

El febrer passat, el jutjat de Sant Feliu de Guíxols, va arxivar el cas de l'assassinat de Jordi Comas perquè les proves aportades no eren suficients per acusar d'assassinat els 13 investigats. En canvi, sí que n'hi havia per acreditar que 3 d'aquests investigats eren a casa de Jordi Comas, el dia que el van matar, tot i que no es pot concloure que participessin en el crim.

El fiscal diu que aquests tres acusats van participar en l'assalt juntament amb més persones que no s'han pogut identificar, que són els que van acabar asfixiant l'empresari Jordi Comas. El relat de l'acusació pública explica també que aquests tres que aniran a judici van esperar que sortissin de la casa la resta de la banda i es van repartir el botí que havien aconseguit: joies, diners i un telèfon mòbil.

Els demana 10 anys de presó a cadascun, per un delicte de robatori amb violència en casa habitada i un delicte de detenció il·legal. A banda d'això, els demana 5 anys més per un altre robatori comès uns dies abans en una casa de Sant Cugat del Vallès.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00