Sociedad
TARRAGONA

El Palau d'Esports, tancat i encallat

La ciutat encara no té la titularitat del principal equipament de nova construcció en motiu dels Jocs Mediterranis, i per tant un any després encara no hi ha activitat a dins del Palau.

Anella Mediterrània. / ACN

Tarragona

Un any després dels Jocs Mediterranis, Tarragona continua amb el principal equipament de nova construcció encallat. El Palau d'Esports no es pot utilitzar de manera habitual per l'esport base perquè encara no s'ha aclarit el traspàs de titularitat.

La joia de la corona del llegat dels jocs no ha passat a mans de l'ajuntament, i per tant no es pot programar un calendari sinó fer només usos puntuals. Segons Joan Plana, el delegat d'esports al Camp de Tarragona, “el repte és posar-lo aviat en funcionament i a disposició de la ciutadania, sent honrats fins i tot ens fa una mica de vergonya ja aquesta situació”. I és que l'acord formal per la cessió es va fer al novembre i ara al maig es va ratificar, però encara hi ha problemes amb la fórmula i les escriptures. Espera desencallar-ho aquest estiu.

Opinions un any després

Entre el món esportiu de Tarragona hi ha escepticisme del llegat i el record que van deixar els Jocs. Toni Pérez-Portabella, vicepresident del Club Natació Tàrraco, “ha estat una acció que no hem viscut en primera línea, ha quedat com un element extern que ni fu ni fa”.

Ara bé, hi ha veus com les del Club d’Atletisme de Tarragona que agraeixen tenir instal·lacions reformades, com l'estadi de Campclar.

Esperant el posicionament del nou govern

El nou equip de govern municipal d’ERC i els comuns encara no s’ha pronunciat sobre les seves intencions de gestió de l’Anella Mediterrània. De fet, els republicans van ser els més crítics abans dels Jocs sobre la cita esportiva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00