La Graderia
Deportes

Joaquim Hernández: "Això que torni Neymar fa una mica de ferum però és decisió de la junta si creu que beneficia l'equip"

El pare de Xavi repassa l'actualitat a "La Graderia" i diu que vol que el seu fill es pugui formar com a entrenador "amb tranquil·litat i sense pressió" abans d'aterrar, si s'escau, a can Barça

Entrevista al pare de Xavi, Joaquim Hernández, a La Graderia (27/06/2019)

Entrevista al pare de Xavi, Joaquim Hernández, a La Graderia (27/06/2019)

05:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001521700/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Joaquim Hernández, el pare de Xavi, ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista a "La Graderia" de SER Catalunya.

Preguntat sobre el futur de Xavi ha dit que en aquesta "nova etapa" es prepara com a entrenador "conscient que el Barça és un club grandiós, amb molts factors, i que has d´estar molt preparat, i per això ara estarà a Qatar els propers dos o tres anys".

"S'ha de formar amb tranquil·litat, sense pressió de cap mena, sense resultats, i venir aquí madur com a entrenador, i arribar a entrenar un dia sense pressió ni obsessió", afegeix Joaquim Hernández.

"¿Neymar? una tornada que no agrada a molta gent"

Pel que fa a Neymar, el pare de Xavi diu que es tracta "d'un grandíssim jugador, un crack a nivell mundial".

"Però la seva sortida va ser problemàtica i ha creat una tornada que no agrada a molta gent", matisa.

"A vegades penses que és un jugador que va voler marxar i ara això sembla que fa una miqueta de ferum però és decisió de la Junta si creuen que la seva aportació serà beneficiosa i aleshores benvinguda, però sempre hi haurà uns condicionants".

Joaquim Hernández va fer aquestes declaracions després de l'acte d'entrega de la "Creu d'Or de Mèrit d'Hongria" a l'Agrupació Barça Jugadors de la que el pare de Xavi n'és directiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00