Sociedad

50 kits per a sense sostre contra l'onada de calor

El dispositiu especial s'ha posat en marxa abans d'hora

Els voluntaris de la Creu Roja reparteix un dels kits a en Vicente, que viu al carrer des de fa dos anys / Gemma Tubert ACN

Girona

La Creu Roja ha posat en marxa un dispositiu especial per ajudar a les persones sense llar a combatre l'onada de calor. Repartiran els kits habituals amb menjar i aigua, però han afegit gorres, crema solar i gel de bany.

El recorregut comença cap a quarts de deu de la nit. Els voluntaris recorren Girona en una furgoneta i, cada cop que veuen un sensesostre, s'aturen per donar-li els productes i xerren amb ell una estona. La tècnica del projecte Natàlia Castro diu que en dues nits n'han repartit una cinquantena.

Natàlia Castro, tècnica del projecte

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000193978/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Castro afegeix que els sense sotre són un dels col·lectius més vulnerables a les temperatures altes perquè passen moltes hores del dia al carrer. Per això, destaca que de cara a les properes onades de calor, els donaran consells.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00