Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

Empresaris xinesos prediposats a invertir en l'aeroport nacional

El Govern, però, es mostra prudent i no parlarà de finançament fins que estiguin els estudis d'impacte mediambiental

La ministra d'Afers Exterior, Maria Ubach, el cap de Govern, Xavier Espot i l'ambaixador de la Xina a Andorra, Lyu Fan. /

Empresaris xinesos es mostren predisposats a invertir en l'aeroport d'Andorra que impulsa la Cambra si el projecte segueix endavant.

El Govern, reunits amb una delegació xinesa encapçalada per l'ambaixador de la República Xina a Andorra, Lyu Fan, ha posat sobre la taula diverses infraestructures que podrien ser interessants pels empresaris que s'han desplaçat al país per mantenir una jornada de treball. Entre elles hi havia l'aeroport que ha despertat l'interès de l'ambaixador, com així ho ha explicat ell mateix als mitjans.

El ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, s'ha mostrat prudent. Per una banda assegura que no parlaran de finançament fins que no se superi la fase actual d'anàlisi d'impacte ambiental i sonor de la infraestructura. No obstant destaca que sense buscar inversors privats ni fer publicitat ni cap concurs al respecte, ja ha generat interès.

El projecte de l'Aeroport ha estat central en la jornada celebrada avui però hi ha hagut altres punts d'interès com ara les telecomunicacions i el turisme. L'ambaixador Xinès ha destacat la col·laboració existent entre Andorra Telecom i l'empresa Huawei i s'ha mostrat favorable ha ampliar-la a d'altres empreses i projectes. Per la seva banda, Gallardo creu que Andorra pot servir de banc de proves per aquestes grans empreses i que cal aprofitar aquest atractiu.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?