Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 17 de Julio de 2019

Otras localidades

Barcelona és la ciutat de l'Estat amb els preus d'obra nova més cars

Cada cop hi ha més distància entre els preus dels habitatges nous a la ciutat comtal i la resta de capitals

Imatge d'arxiu d'un bloc d'habitatges en construcció /

Barcelona és, amb diferència, la ciutat de l'Estat amb els preus d'obra nova més cars. El metre quadrat costa 4.300 euros. A Sant Sebastià i Madrid, que ocupen respectivament la segona i la tercera posició, els preus ronden els 3.500 euros.

Són dades de la Societat de Taxació que apunten que cada cop hi ha més distància entre els preus dels habitatges nous a Barcelona i la resta de capitals.

En tot cas, el Director d'anàlisi de Mercat de la Societat, César Hernández, diu que es comencen a donar símptomes de fatiga del mercat que poden fer que els preus pugin menys a partir d'ara: "El problema està en el fet que els preus estan arribant ja a uns nivells en els quals, no és que no hi hagi compradors interessats, és que no hi ha compradors amb diners per comprar, que és diferent".

A Catalunya, els preus més elevats

També Catalunya és la comunitat amb els preus més alts de tot l'Estat: 3.800 euros el metre quadrat. Per comprar un habitatge, els catalans necessitem, de mitjana, 8 anys i 3 mesos de salari íntegre anual.

Pel que fa a la rendibilitat de tenir un pis llogat, la província catalana amb més rendiment és Girona: un 5'2% sobre el capital invertit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?