Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

COCHE ELÉCTRICO COCHE ELÉCTRICO Sigue en vídeo el foro 'El coche que viene: 100% ECO', organizado por la SER

Hongria insisteix en demanar a l'Ajuntament un carrer per a Kubala

El Cònsul General d'Hongria a Barcelona ha preguntat per escrit si hi ha hagut cap "progrés" i si existeix "la possibilitat de seguir amb la proposta"

El Consulat General d'Hongria a Barcelona ha enviat aquest dimarts un escrit a la Ponència del Nomenclàtor dels carrers de Barcelona: "Ens agradaria saber si hi ha cap progrés en relació a la nostra sol·licitud, i si existeix la possibilitat de seguir amb la proposta".

En efecte, el passat 14 de juliol de 2017, Hongria va demanar la denominació László Kubala a una via pública de Barcelona, un carrer, una plaça o un parc.

El dia 17 d'agost els diplomàtics hongaresos van rebre una resposta de l'Ajuntament. En aquesta resposta el consistori els informava de la suspensió temporal en l'aprovació de nous carrers, però que es faria una Comissió de Treball per estudiar els criteris per assignar nous espais i per establir un nou procediment i prioritats per gestionar les sol·licituds.

El problema, diu l'Ajuntament, és la inexistència de nous carrers, de manera que no hi ha hagut evolució en la petició d'Hongria i es manté per tant la situació de "impasse".

"Kubala és un afer nacional a Hongria"

Aquesta sol·licitud de reconeixement a Kubala es va fer en el marc del 90è aniversari del naixement del llegendari jugador del Barça, i el Cònsul General, Barnabás Kovács, l´ha defensat en declaracions a SER Catalunya: "Budapest ya tiene un lugar público con el nombre de Kubala y ahora la pelota está en el tejado del Ayuntamiento de Barcelona con una propuesta de tres alternativas concretas alrededor del Camp Nou para reconocer la figura legendaria de Kubala. Además, en noviembre de 2017 la junta directiva del Barça apoyó este proyecto".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?