Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

El 85% dels pisos de Platja d'Aro són de segona residència

L'Ajuntament obre converses amb promotors per aconseguir equilibrar els números per aconseguir que noves famílies s'hi instal·lin

Vista àeria de Platja d'Aro /

Segons els càlculs del consistori, dels 28.000 habitatges que hi ha a Castell-Platja d'Aro, 24.000 són segones residències. Una realitat que implica que algunes famílies desisteixin d'establir-se al municipi o que els joves s'hi puguin emancipar... el municipi entén que el problema no se soluciona fent pisos de protecció oficial sinó canviant els usos d'algunes habitatges ja construïts.

Canviar la inèrcia dels propietaris serà complicat, però l'alcalde, Maurici Jiménez, ha explicat a Ràdio Girona que han començat negociacions per convece'ls de que optin per passar d'un bon lloguer dos mesos a un de menor, però estable tot l'any.

Però els precedents no conviden a l'optimisme. Anteriorment, a Platja d'Aro ja van buscar els propietaris de pisos on fa dos anys que no hi vivia ningú, ni estiu ni la resta de l'any. Es van adreçar per carta als amos i d'un centenar, només dos es van interessar per posar-lo els habitatges a lloguer social.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?