Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 16 de Mayo de 2021

Otras localidades

Desconvocada la vaga als controls de l'aeroport del Prat que s'havia d'iniciar el 12 de juliol

Una de les reivindicacions, el plus de productivitat, està denunciada com a conflicte col·lectiu a l'Audiència Nacional i això fa que la convocatòria sigui il·legal

Imatge d'arxiu de les cues que es van produir l'estiu de l'any 2017

Imatge d'arxiu de les cues que es van produir l'estiu de l'any 2017 / Getty Images

Els vigilants dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat han desconvocat les vagues parcials que havien de començar el 12 de juliol. Ho han fet perquè una de les reivindicacions, el plus de productivitat, està denunciada com a conflicte col·lectiu a l'Audiència Nacional i això fa que la convocatòria sigui il·legal.

El comitè d'empresa de Trablisa, que és la concessionària que presta els serveis de seguretat, s'ha vist forçat a desconvocar les vagues parcials que tenia previstes començar el 12 de juliol. El president del comitè, Juan Carlos Giménez, ha confirmat que el plus de productivitat de 150€ és un conflicte col·lectiu que la Unió Sindical Obrera ha denunciat a l'Audiència Nacional, i per tant, és il·legal que sigui motiu de vaga.

La Generalitat ja havia advertit d'aquest problema. Els treballadors de Trablisa es tornaran a reunir dilluns que ve per decidir si fan noves convocatòries. El preavís de vaga preveia sis aturades d'una hora i mitja tots els divendres, diumenges i dilluns a partir del 12 de juliol.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?