Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

L'Escala es vol reivindicar

Entrevistem a l'alcalde, Victor Puga, per començar el nou mandat

L'alcalde de L'Escala, Victor Puga /

Victor Puga ha sortit de les eleccions amb majoria absoluta i va ser proclamat, a més, amb els dos vots de Junts per Catalunya. Una de les grans iniciatives és el debat sobre com ha de ser l'Escala del futur i hi ha un equipament que n'és peça clau.

Aquest mandat a l'Escala li toca revisar el Pla d'Urbanisme i l'alcalde, Victor Puga, diu que només es plantegen créixer en serveis i no amb més pisos. I en serveis ho faran perquè tenen una àrea d'influència que suma 25.000 persones.

En una entrevista a Soroll, l'alcalde assenyala com a gran projecte la rehabilitació d'una part d'un edifici municipal per posar-hi una nova biblioteca, l'Escola de Música i un auditori.

Una inversió cara però que creu que poden assumir, si cal, recorrent al crèdit. D'altra banda, l'Escala no s'escapa dels problemes d'habitatge i 2 de cada 3 pisos són de segona residència i amb lloguer turístic. Puga descarta aplicar cap moratòria perquè assenyala que ja no reben noves peticions perquè tampoc es deixa construir a llocs nous.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?