Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 03 de Julio de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS CORONAVIRUS Repunte en la cifra de muertos en España: 17 fallecidos en 24 horas

Atac al centre de menors immigrants del Masnou amb ferits

Ha passat aquesta nit, després d'un enfrontament entre veïns que els volen fora i d'altres que demanen que no hi hagi més episodis racistes

Atac al centre de menors immigrants del Masnou amb ferits

Agències

El detonant ha estat que dos dels menors internats al centre van ser detinguts per una agressió sexual a una dona aquest cap de setmana. Unes 200 persones estaven concentrades al centre del municipi per donar suport a la víctima de l'agressió però també per rebutjar actituds xenòfobes, amb el propi alcalde del municipi. Però poc després, un grup de veïns va començar a protestar contra la inseguretat que, asseguren, estan generant al poble els menors immigrants, negant que siguin racistes, però demanant que es tanqui ja aquest centre.

Els Mossos van haver de fer un cordó de seguretat i posteriorment alguns dels veïns van intentar entrar al centre de menors després de llençar diversos objectes. Tant els nois com els educadors es van haver de confinar dins del centre.

La Generalitat condemna els fets. Assegura que es tracta d'un atac organitzat que ha acabat amb diversos menors ferits i que farà tot el possible per denunciar aquests fets.

I per la seva banda, l'associació d'exMenas demana que hi hagi un procés de mediació per prevenir fets com aquests que poden acabar sent molt greus. El fet és que és el tercer atac a Menas en el que portem d'any: els altres es van produir a Castelldefels i Canet de Mar.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?