Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad

Cada cop més multes per 'botellons' al carrer a Girona ciutat

La Policia Municipal té una unitat específica per combatre l'incivisme

Jóvenes haciendo botellón en la calle.

Girona

Beure alcohol a la via pública està prohibit des que l'ajuntament de Girona ho va incloure a l'ordenança de civilitat l'any 2013 i pot comportar multes que van dels 50 als 150 euros o poden arribar als 1.000 si es cometen infraccions greus com destrossar mobiliari urbà.

En tot l'any 2018, la policia municipal de Girona va posar 208 denúncies. Són més que en l'any anterior i són menys de les que s'acabaran posant aquest any, segons explica el cap de la policia munciipal de Girona, Joan Jou. Augmenten perquè la policia hi està més a sobre.

Joan Jou, cap de la Policia Municipal de Girona

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000194243/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La policia té detectats diversos espais a la ciutat on es fan botellosn, com per exemple a la zona de la deves ao al barri vell.

També hi ha èpoques de l'any que augmenten, coincidint amb el final de tenmporades d'examens a la UdG, Carnaval, setmana santa o l'inici del curd acadèmic. la majoria dels multats són joves, però quasi tots ´son majors d'edat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00