Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

La llibreta de Pep Berga per Olot

Entrevistem a l'alcalde de la capital de la Garrotxa a Soroll

Pep Berga la nit electoral /

Olot deixarà de ser una de les poques capitals de comarca que no té piscina municipal coberta. L'Ajuntament espera desencallar aquesta actuació i la de l'Espai Cràter abans del 2023. Descarten la nova biblioteca però el nou alcalde espera almenys poder-ne consensuar els usos.

El passat mandat, l'Ajuntament d'Olot va licitar l'obra pública més cara dels consistoris gironins: el passeig del Firal va costar 2,5 milions d'euros. Tot i que el nou alcalde, Pep Berga, posa l'accent en els serveis del dia a dia, la capital de la Garrotxa no treurà el peu de l'accelarador en fer nous equipaments.

El repte que quedarà pendent serà la nova biblioteca que s'ha de fer a l'antiga fàbrica de Can Sacrest, en una zona deprimida del Barri Vell. Berga creu que la clau serà posar d'acord a tots els actors sobre els usos d'aquest nou equipament. La nova piscina municipal costarà 1,5 milions d'euros i també es farà l'Espai Cràter, valorat en 4,5 tot i que l'Ajuntament només n'hi posarà 700mil. Aquest últim pretén ser un revulsiu turístic aprofitant l'esquer dels volcans.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?