Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 25 de Agosto de 2019

Otras localidades

Presumpta violació en grup a Cambrils

Tres joves estan sota presó provisional i sense fiança com a presumptes autors dels fets, que haurien passat el dia de Sant Joan al matí.

Manifestació per la violació de 'la manada' de Manresa / ()

Tres joves estan en presó provisional sense fiança per una presumpta violació en grup a Cambrils el dia de Sant Joan. El jutge considera que hi ha indicis clars que han comès un delicte d'agressió sexual amb penetració, castigat amb una pena de fins a 15 anys. 

El relat dels fets 

La víctima va anar a casa d'un dels presumptes autors dels fets el dia 24 de juny al matí amb un grup de gent sortint de treballar de la discoteca. Allà, després d'intimar, es van tancar a una habitació. Poc després va entrar el segon individu, va baixar la persiana i tots dos la van començar a acariciar. Ella es va quedar en estat de shock i sense el seu consentiment la van començar a penetrar. Llavors el tercer es va unir. Ella els hi va demanar molts cops que paressin, al final dos van marxar però l'altre es va quedar allà retenint-la. Finalment una amiga de la noia va aconseguir treure-la del pis i ho van anar a denunciar als Mossos, que van acabar detenint els tres nois.

Van ingressar a presó per ordre del jutjat de guàrdia i ara el magistrat ha acordat que continuïn allà. El titular del Jutjat d'Instrucció nº 3 de Reus considera que la versió de la noia és seriosa, ferma i coherent.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?