Sociedad

Què t'hi jugues! passa al migdia

El programa d'esports dirigit per Sique Rodríguez s'emetrà, a partir del setembre, a les 12.00h. El Balcó tindrà una durada de dues hores

Carla Turró i Sique RodríguezCADENA SER

Barcelona

La temporada vinent alguns dels programes de SER Catalunya i de la SER a Catalunya canviaran el seus horaris d’emissió i, en algun cas, modificaran la seva durada. Què t'hi jugues! , de Sique Rodríguez, s'emetrà entre les 12.00 i les 13:00h del migdia i reforçarà el seu caràcter de programa informatiu d'esports, sense renunciar a l'espectacle. La idea és proposar una oferta totalment innovadora a les graelles radiofòniques del migdia a Catalunya.

El programa ‘Espècies protegides’ , d'Òscar Moré, s'emetrà de 15.20 a 16.00h amb uns continguts renovats, centrant-se més en l'entreteniment.

El programa ‘El Balcó’ , de Carla Turró, allarga una hora la seva durada i s'emetrà de 19.00 a 21.00h, amb nous espais, nous col·laboradors i una mirada més eixamplada de l’actualitat. ‘El Balcó’ incorporarà mitja hora d'esports (‘La graderia del Balcó’) , presentats per Paula Vilaplana, una nova incorporació de la secció d'esports provinent de la cadena Euronews.

El cap de setmana, Joan Tejedor es converteix en el nou narrador de ‘Moguts pel Barça’, en substitució de Jaume Naveira. Finalment, el programa ‘Deixa’m tastar’, s’emetrà entre les 13.00 i les 14.00h del dissabte per SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00