Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 29 de Noviembre de 2020

Otras localidades

El Balcó

Carmena: "Vaig entrar en política perquè sentia l'obligació moral de dir que hi havia dones diferents a Aguirre i Barberà"

L'exalcaldessa de Madrid ha participat aquest dimecres de 'Les converses d'en Ramoneda' del programa El Balcó

Carmena: "Vaig entrar en política perquè sentia l'obligació moral de dir que hi havia dones diferents a Aguirre i Barberà"

Manuela Carmena, l'exalcaldessa de Madrid, ha visitat aquest dimecres el Balcó de SER Catalunya per conversar de forma reposada amb Josep Ramoneda. Gairebé un centenar d'oients l'han rebut amb una gran ovació quan ha entrat a l'estudi Toreski de l'emissora.

L'exedil ha donat a conèixer que, l'any 2015, va decidir presentar-se a l'alcaldia de la capital de l'Estat perquè no se sentia representada pel perfil de dona que imperava en la política espanyola, ha citat concretament a Esperanza Aguirre i Rita Barberà. "Em vaig sentir en l'obligació moral de dir que hi havia un altre tipus de dona", ha recalcat.

Carmena ha emfatitzat la importància de què "la política sigui assistencial, per resoldre els problemes de la gent". Per a la jutgessa, resulta clau que la política es faci de forma propera, que "tot ciutadà pugui parlar amb el polític". L'activitat institucional, en paraules de l'exalcaldessa, "ha de ser noble i ètica; es tracta de millorar la vida de tot el món".

Colau tenia una sorpresa per Carmena

La magistrada ha rebut, per sorpresa, un missatge d'escalf de la primera edil de Barcelona, Ada Colau, agraint-li que hagi acceptat realitzar el pregó de les festes de la Mercè. "Barcelona t'estima", ha apuntat Colau, remarcant els esforços que Carmena ha fet per agermanar Barcelona i Madrid durant els seus anys al capdavant de l'alcaldia de la capital de l'Estat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?