Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 17 de Julio de 2019

Otras localidades

Joan Pau Salort, nou director de la Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó

El seu nomenament, per part del Govern de les Illes Balears, es formalitzarà properament

Joan Pau Salort en una conferència a l'Ateneu de Maó /

El Consell Insular ha proposat Joan Pau Salort Salort com a nou director de la Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó. El seu nomenament, per part del Govern de les Illes Balears, es formalitzarà properament.

Salort, que ha estat escollit entre diversos aspirants per una comissió avaluadora, és llicenciat en Geografia i Història per la UB, ha realitzat els cursos de doctorat en Història contemporània i actualment és professor d’història de l’IES Cap de Llevant.

Ha realitzat estudis diverses publicacions sobre història, patrimoni i fons audiovisuals. Ha estat comissari d’exposicions temàtiques i és autor realitzador d’audiovisuals entorn de la vida històrica i tradicions de Menorca. Entre el 1998 i el 2000 va ser bibliotecari de la Biblioteca Pública d’Alaior i ha estat president d’Aladern, l’entitat que gestiona l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca des de la seva creació.

Salort és també conegut com a dinamitzador de diverses iniciatives culturals, i és membre del Centre d’Estudis Locals d’Alaior. Actualment és el cap de secció d’Arqueologia i Història de l’IME, membre del seu Consell Científic, i membre del Consell Científic de la Reserva de la Biosfera.

Per la seva formació i experiència, així com pel seu coneixement de la realitat cultural de l’illa i les seves capacitats organitzatives, el Consell Insular considera que Joan Pau Salort Salort podrà exercir el càrrec de director de la Biblioteca Pública i Arxiu històric de Maó amb solvència i professionalitat.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?