Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Educació avisa: retirarà el concert a les escoles que segreguin per sexe i també a les concertades que cobrin quotes excessives

El Departament ha detectat concertades que cobren quotes de 700 euros al més, per sobre del que cobren fins i tot algunes privades

Imatge d'arxiu d'un docent realitzant classe /

La conselleria d'educació avisa: no només retirarà el concert a les escoles que segreguin per sexe, també a les concertades que cobrin quotes excessives a les famílies.

És uns dels canvis que es recollirà al nou decret de concerts que el govern han començat a tramitar i que volen estigui en vigor el curs 2020/2021. El secretari de polítiques educatives, Carles Martínez no ha detallat a partir de quina quantitat consideren una quota excessiva ni quants centres eductius estarien exigint preus no acceptables, però adverteix que aquestes pràctiques tenen els dies comptats.

"La voluntat política del Departament és que aquells centres que segreguin per sexe, deixin d'estar concertats. També aquells centres que no compleixin o no puguin satisfer necessitats d'escolarització, o puguin tenir unes quotes totalment desproporcionades", exposa el secretari de polítiques educatives.

Carles Martínez diu que han detectat concertades que cobren quotes de 700 euros al més, per sobre del que cobren fins i tot algunes privades.

Horari saludable pels nous centres educatius

El Departament ha anunciat també que els 25 nous instituts escola que s'estrenen el pròxim setembre tindran un horari saludable, és a dir que els alumnes dinaran abans de dos quarts de tres.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?