Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 23 de Agosto de 2019

Otras localidades

L'asseguradora del caçador que va matar dos agents rurals a Aspa rebutja al TSJC pagar els 300.000 euros d'indemnització

Al·lega que el moment del crim no és un acte de caça

L'acusat del doble crim d'Aspa, emmanillat pels Mossos, després d'haver escoltat el veredicte de culpabilitat. /

La companyia d'Assegurances del caçador que va matar dos agents rurals en el vedat d'Aspa al gener del 2017 no vol fer front a la indemnització de 300 MIL euros per a les famílies en concepte de responsabilitat. Aquest matí en el judici ha al·legat que el doble crim no era un acte de caça.

Crònica: L'asseguradora del caçador que va matar dos agents rurals a Aspa rebutja al TSJC pagar els 300.000 euros d'indemnització / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

En aquesta vista d'apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, contra la sentencia de l'Audiència de Lleida que l'obliga a pagar, l'asseguradora ha argumentat que els pocs minuts que va trigar Ismael Rodriguez en matar els dos agents quan aquests se li van atansar a per demanar-li els papers, no es pot considerar un acte de caça, i per tant no pot estar assegurat en la pòlissa. Per l'advocat de els famílies dels dos agents morts, Pau Simarro, és un “malabarisme retòric” per no pagar. Simarro està convençut que el TSJC confirmarà la sentència de l'Audiència de Lleida per què els perjudicats no es poden veure afectats per les exclusions de la pòlissa ni pel fet que fos un acte maliciós.

La sentència obligava a pagar 990.439 € als familiars dels dos agents. D'aquests 300.151 € a càrrec de l'asseguradora Mussap, i la resta 690.287 € seran reclamats a la Generalitat per falta de mesures de seguretat als agents rurals.

Ismael Rodriguez està intern al centre penitenciari de Ponent complint 45 anys de presó en una sentència penal que es ferma.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?