Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Deportes

Victor Valdés torna al Barça

El FC Barcelona proposarà a Victor Valdés ser entrenador del Juvenil A i la intenció de l'ex porter és acceptar l'oferta

Getty Images

Barcelona

El retorn de Victor Valdés al FC Barcelona està a punt de tancar-se. Segons ha pogut saber SER Catalunya, ja s'han produït els últims contactes entre el club i l'ex porter i està prevista una darrera reunió de manera imminent per incorporar Valdés com a entrenador del Juvenil A. El Barça li proposarà incorporar-se al futbol base blaugrana i la intenció de Valdés és acceptar aquesta oferta.

Si no hi ha cap contratemps, el d'Hospitalet tornarà al Barça cinc temporades després d'haver tancat la seva etapa com a jugador. Valdés, que es va treure el carnet d'entrenador fa poc més d'un any, ha guanyat la lliga amb el Moratalaz practicant un futbol ofensiu. Ara, amb 37 anys, tindrà l'oportunitat de liderar el Juvenil A del Barça a Divisió d'Honor.

Malgrat el seu nom va sonar fins i tot per a ser el tècnic del Barça B i que García Pimienta ascendís al primer equip amb l'staff d'Ernesto Valverde, finalment el club ha optat per la continuïtat de 'Pimi' al filial.

La incorporació de Victor Valdés serà un dels canvis més sonats que s'esperen al futbol base blaugrana. El club vol crear una estructura tècnica específica per al futbol base amb un director esportiu propi. I ja es treballa en la idea d'incorporar un ex jugador del Barça per a aquest càrrec.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00