Sociedad

Jordi Munell reclama transparència a l'Estat sobre el rol de l'imam de Ripoll

"Sorpresa relativa" del president de la comissió d'investigació dels atemptats davant dels lligams entre el líder de la cèl·lula dels atemptats i la intel·ligència espanyola fins dos mesos abans

L'exsecretari d'Estat de Seguretat José Antonio Nieto al Parlament / Europa Press EUROPA PRESS

Ripoll

El president de la comissió d'investigació dels atemptats reclama transparència a l'Estat sobre el rol que tenia l'imam de Ripoll com a informador del CNI. Després de la informació a 'Público' del contacte que tenia Es Satty amb la intel·ligència espanyola, el també alcalde de Ripoll creu que no es pot tancar el tema amb una compareixença a porta tancada al Congrés sense sonar explicacions públiques.

Jordi Munell, president de la Comissió d'Investigació del Parlament

07:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000194534/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jordi Munell parla de "sorpresa relativa" davant dels lligams revelats pel digital Público entre l'imam de Ripoll i líder de la cèl·lula dels atemptats i la intel·ligència espanyola fins dos mesos abans. En una entrevista al programa Soroll Girona, Munell lamenta que només s'hagin donat explicacions a porta tancada al Congrés i segueix reclamant transparència per l'impacte dels atemptats de l'agost del 2017.

Per això, creu que la decisió de la cúpula del govern Rajoy de no donar explicacions al Parlament, alimenta les sospites de què falten peces del trencaclosques. Munell també critica que la policia espanyola ocultés aquesta informació sobre Es Satty i el seguiment als terroristes en la junta de seguretat feta a Ripoll després dels atemptats.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00