Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 21 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Lluís Hidalgo: "Bad Bunny representa que, per fi, la música llatina està mirant cara a cara al pop anglosaxó"

El reconegut crític musical ha sorprès al 'Llapis de memòria' triant, entre els seus temes destacats, una cançó de Trap

Lluis Hidalgo ha passat aquest dimarts pel 'Llapis de memòria' per compartir amb els oients de SER Catalunya algunes de les cançons de la seva vida. El reconegut crític musical també ha volgut incloure dins la llista un tema de Bad Bunny, el famós cantant de Trap que arrasa entre el públic més jove. La intenció de l'expert era demostrar que en tots els gèneres musicals, també en els més desprestigiats com el Trapo el Reggaeton, es produeixen bons temes musicals.

SER Catalunya

"Bad Bunny representa que, per fi, la música llatina està mirant cara a cara al pop anglosaxó. Està dient: 'Ei, no som 'panxitos', que nosaltres venem molts discos i que els vostres artistes comencen a cantar en castellà per acostar-se al nostre públic", ha desgranat aquest periodista especialitzat en música.

Al ritme de 'Estamos bien' de Bad Bunny, Hidalgo ha apuntat que aquesta cançó "és un tro". Des del seu punt de vista, es tracta d'un tema musical "optimista, positiu i d'autoafirmació". A més, ha valorat que "el ritme està com retingut, tota la cançó estàs esperant que entri el bombo i no entra. És aquesta habilitat que té la música negra per mantenir-te en tensió i esperant una explosió que no arriba mai". En opinió de l'expert, "aquesta cançó la té".

Si vols recuperar les 10 cançons seleccionades per Lluís Hidalgo, pots fer-ho en aquesta llista d'Spotify> https://open.spotify.com/playlist/6e9WP3q7W2UTFxL4ex1Ls1

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?