Sociedad

Què canviarà a Calonge?

Entrevista a Miquel Bell-lloch a Soroll

L'alcalde de Calonge, Miquel Bell-lloch, als nostres estudis / Ràdio Girona

Calonge

El nou alcalde de Calonge i Sant Antoni descarta fer un nou ambulatori. Miquel Bell-lloch creu que és inviable perquè és lluny dels dos nuclis i no tenen una xarxa de transport públic suficient. El nou govern municipal també vol posar fre al projecte de ciutat intel·ligent perquè les proves que s'han fet fins ara tenen problemes tècnics.

Tot i que el projecte del nou Centre d'atenció Primària estava presentat... el nou alcalde el vol descartar. El principal motiu és que la ubicació, a mig camí de Calonge i Sant Antoni, fa que gairebé tots els usuaris necessitin vehicle per anar-hi. I l'alcalde, Miquel Bell-lloch, creu que no tenen un transport públic amb cara i ulls.

Miquel Bell-lloc, alcalde de Calonge

10:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000194586/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El nou govern municipal també vol guardar en un calaix el projecte de 'ciutat intel·ligent'. Tot i que creuen que és el futur, consideren que no és prioritari. En part, perquè asseguren que les proves fets fins ara d'Smart cities tenen molts problemes tècnics.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00