Sociedad
Deportes

L'Artiem Half Menorca més solidària

El triatló de Fornells es suma a una iniciativa estatal per lluitar contra el càncer infantil

La prova de Fornells vol recaptar fons contra el càncer infantil. / MyInvestor

Mahón

El triatló Artiem Half Menorca que es disputarà a Fornells el proper dia 22 de setembre formarà part d'una iniciativa solidària a nivell estatal per impulsar la investigació del càncer infantil. La prova illenca es desenvoluparà el mateix dia que el Triatló Challenge de Madrid. L'objectiu serà recaptar fons per a l'entitat "Cris contra el càncer".

 L'equip MyInvestor que reuneix a coneguts esportistes d'èlit se suma al projecte i participarà tant en la prova de Madrid com a la menorquina. A la capital d'Espanya participarà l'exjugador del Reial Madrid Álvaro Arbeloa mentre que a Menorca hi haurà el triatleta olímpic Omar Tayara.

Des de l'organització de l'Artiem Half Menorca es destaca que il·lusiona enormement formar part del projecte impulsat per MyInvestor, per recaptar fons a favor de "Cris contra el càncer" per lluitar contra la malaltia infantil.

Per a l'organització de l'Artiem Half Menorca col·laborar en aquesta iniciativa suposa tota una experiència, permet que se segueixi creixent com a prova, i demostrar que, a través de l'esport, es poden aconseguir moltíssimes coses.

Daniel Guerrero, patró de la "Cris contra el càncer" i pare d'Isabel, nena que als sis mesos va emmalaltir de leucèmia i gràcies a un tractament experimental va vèncer la malaltia, també participarà en la prova de l'illa balear, amb la seva filla i esposa

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00