Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 09 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA El primer ministro británico Boris Johnson, enfermo de COVID-19, sale de la UCI

Detenen a Platja d'Aro un fugitiu holandès que va robar una gran quantitat de diamants a Amsterdam

La Polícia Nacional l'ha acabat trobant a una zona d'oci de Platja d'Aro amb un DNI fals, un aspecte diferent, i acompanyat de dos altres coneguts delinqüents per la policia.

Imatge d'arxiu d'un furgó de la Policía Nacional

Imatge d'arxiu d'un furgó de la Policía Nacional / Getty Images

La Polícia Nacional ha detingut a Platja d'Aro un fugitiu holandès que va robar una gran quantitat de diamants a Amsterdam. Comptava amb una ordre de detenció europea.

El fugitiu forma part d'un clan familiar dedicat a robar objectes de valor. El detingut, fa un any, va entrar armat en un hotel d'Amsterdam, es va emportar una gran quantitat de diamants i es va donar a la fuga.

Estaba amb altres delinqüents

La Polícia Nacional l'ha acabat trobant a una zona d'oci de Platja d'Aro amb un DNI fals, un aspecte diferent, i acompanyat de dos altres coneguts delinqüents per la policia. En el moment de la detenció, el fugitiu duia un rellotge de luxe de més de 15.000 euros.

El fugitiu compta amb antecedents per estafa a l'Estat Espanyol, i serà extradit en els propers dies per ser jutjat als Països Baixos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?