Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 06 de Agosto de 2020

Otras localidades

Foment del Treball denuncia a l'ANC per la campanya per boicotejar les empreses no compromeses amb la república

L'ANC carrega contra la patronal i insisteix que és una campanya totalment legal i que només pretén que el consumidor estigui ben informat

Imatge del web de la campanya

Imatge del web de la campanya / ANC

Foment del Treball ha presentat una denúncia contra l'ANC a l'Autoritat catalana de la Competència per la campanya que l'entitat independentista va posar en marxa per boicotejar les empreses que no estiguin compromeses amb la consecució d'una república. La patronal l'ha denunciat per vulnerar la lliure competència i perquè creu que actuat contra l'interès públic.

La denúncia planteja que l'estratègia de l'Assemblea Nacional Catalana a partir d'un registre públic de les empreses compromeses amb l'economia de Catalunya és una conducta anticompetitiva prohibida, perquè és contrària a la bona fe, falseja la lliure competència en el mercat i afecta l'interés públic.

Segons Foment, la il·legalitat de la conducta de l'ANC es manifesta per la gravetat, notorietat i importància qualitativa i quantitativa de les seves conseqüències reals i potencials per a la competència en el mercat. La patronal acompanya la denúncia d'una petició de mesures cautelars davant el jutjat mercantil, prèvia a la presentació d'una demanda per competència deslleial. Recordem que la campanya de l'ANC es denomina "Consum estratègic".

L'ANC: "És una campanya legal"

L'Assemblea Nacional Catalana, per la seva banda, carrega contra Foment del Treball. L'entitat insisteix que és una campanya totalment legal i que només pretén que el consumidor estigui ben informat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?