Sociedad

Detenen a un tercer home implicat en el segrest i violació en grup d'una noia a Barcelona

Els primers arrestats van quedar ahir en llibertat, ja que no han arribat els resultats de l'ADN de les restes biològiques que tenia la víctima

Imatge d'arxiu de diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra / Getty Images

Barcelona

Els Mossos han detingut un tercer home implicat en el segrest i violació en grup d'una noia la setmana passada a Barcelona. És la quarta persona que arresten vinculada a aquest cas.

La víctima va relatar que 4 homes la van violar en un descampat del Poblenou i una dona la va maltractar. Els Mossos van detenir la setmana passada 2 homes romanesos i aquesta dona espanyola. I aquest diumenge a la nit van arrestar un tercer home també romanès al districte de Sant Martí de Barcelona per la seva presumpta relació amb aquesta agressió sexual en grup.

Els tres primers arrestats, en llibertat

Els tres primers arrestats van quedar aquest diumenge en llibertat, ja que no han arribat els resultats de l'ADN de les restes biològiques que tenia la víctima i no s'ha pogut determinar el grau de participació en aquesta violació. La noia va explicar que aquests individus la van tenir segrestada durant dos dies en un descampat i la van violar. Va poder fugir i uns veïns la van trobar desorientada i la van dur a l'hospital. Ara hi ha un quart home pendent de detenció.

És la segona violació múltiple que ha transcendit en l'última setmana a Catalunya, la primera va ser a Maresa, on quatre nois van agredir sexualment una menor de 17 anys, tots són a la presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00