Directo

CONSEJO DE MINISTROS Los ministros Pilar Alegría, Óscar Puente, Ángel Víctor Torres y Diana Morant explican los acuerdos adoptados por el Gobierno

Sociedad

Els ecologistes porten als tribunals el projecte de Cap Roig

Qüestionen que vulguin fer un auditori subterrani per a 200 persones enmig d'un espai natural

El castell de Cap Roig / Ràdio Girona

Calella de Palafrugell

Els ajuntaments de Palafrugell i de Mont-ras havien retallat alguns dels edificis que es preveien fer en un principi al cap Roig. Els consistoris van esborrar un espai polivalent adosat a la façana, i van exigir que no s'ampliessin els aparcaments ni l'embarcador de cala Massoni.

Tot i això, van deixar la idea de fer un auditori subterrani al castell de Cap Roig, per acollir jornades sobre l'economia.

Aquest edifici subterrani és un dels punts que denuncien els ecologistes i que -en canvi- defensa l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer.

Les entitats Salvem el Golfet, l'Associació Naturalistes de Girona, IAEDEN i SOS Empordanet han interposat un recurs contenciós al TSJC contra la decisió de la Comissió d'Urbanisme de Girona s'aprovar el pla urbanístics dels Jardins de Cap Roig.

El pla del Cap Roig ha aconseguit escapar de la moratòria urbanística de la Costa Brava perquè no compleix amb la tipologia de terreny afectat per la suspensió.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00