Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 22 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Un concert de "Teclat A2" pel festival de Música de Maó

Déborah Montserrat tocarà el piano i Armando Lorente la marimba, el vibràfon i altres elements de percussió

Arriba un nou concert del Festival de Música de Maó amb piano i percussió. /

Joventuts Musicals celebrarà aquest divendres un nou concert del Festival de Música de Maó. Porta per títol “Teclats A2” i tindrà com intèrprets a Déborah Montserrat que tocarà el piano i Armando Lorente que és mestre de marimba, vibràfon i altres elements de percussions.

De la ciutadellenca Deborah Montserrat cal destacar que és professora titular del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. A més va ser fundadora de la Coral s'Estel de Ciutadella, i pionera i co-directora de la Companyia "Baleartmusic" presentant teatre musical de gran format.

Armando Lorente, és l'actual solista percussionista de l'Orquestra Simfònica de les Illes Baleares, després d'haver-ho estat de la Orquesta de Radio Televisión Española. És també professor titular al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i professor al Centro Superior Katerina Gurska a Madrid.

El programa que presentaran serà a partir de compositors com Johan Sebastian Bach, Brubeck, Pärt, Astor Piazzola, Manuel de Falla, i una composició del mateix Armando Lorente. La majoria són adaptacions d'obres puntals de la literatura musical internacional, creades per a lluïment dels instruments de percussió que donen un so totalment diferent, original, i altament atractiu.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?