Sociedad
TRADICIONS

Arrenca la Festa Major d'Escaldes

La tradicional Cercavila dóna el tret de sortida a quatre dies de gresca en la què els plats forts seran el concert de Doctor Prats, aquesta nit, i l'arribada de Los40OnTour al país amb els DJ Adrià Ortega i Adrià Solé, aquest divendres a la mitjanit

La tradicional Cercavila ha donat el tret de sortida a la Festa Major d'Escaldes. / C.A. ANA

Escaldes-Engordany

Amb el repic de campanes i traques, s'ha iniciat una nova edició de la festa major d'Escaldes-Engordany que fins al diumenge vinent tindrà com a objectiu "fer gaudir als parroquians amb múltiples activitats", segons ha indicat l'organització.

Un cop el repic s'ha portat a terme, ha començat la cercavila des de la plaça de l'Església. Ha fet un recorregut pels carrers principals de la parròquia, on hi han participat el grup de batucada Txarango acompanyat pel grup de pubillatge i el grup de nens i nenes d'Esports d'estiu. Durant el recorregut s'hi ha anat afegint públic, cridats pel bon ambient que es respirava.

Paral·lelament, s'ha obert el Summer Market, situat al passeig Arnaldeta de Caboet on es poden adquirir múltiples productes tant d'alimentació (embotits, pa artesal, formatge, etc) com també complements i accessoris (arrecades, collars, etc).

La primera jornada de festa major d'Escaldes-Engordany ha seguit amb el concert de tarda de la mà de Vilatuxe (al Prat del Roure), l'hamburguesada popular, el ball amb l'orquestra Swing Latino i el concert del grup de versions Dr. Brujo.

"Els punts forts de la festa major d'Escaldes-Engordany seran el dijous, amb el concert del vespre que tindrà com a protagonista Doctor Prats; el divendres a la nit Los40OnTour amb Adrià Ortega i Adrià Solé, i el dissabte a la nit amb un concert tribut a Queen", segons indica Jennifer Puig, membre de l'organització de la festa major d'Escaldes-Engordany i secretària d'Unió Pro-Turime.

La jornada d'avui, festivitat de Sant Jaume, concentra els actes més tradicionals com ara la missa en honor al patró, al matí, o l'actuació ja clàssica de l'orquestra Maravella al Prat del Roure, a la tarda i a la nit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00