Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 21 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Arnau Pons (poeta): "Lou Reed i Patti Smith em van ajudar a trencar els patrons"

El mallorquí destaca el missatge que 'Walk on the wild side" de Lou Reed transmet als seus fills: "Que no tinguin por"

El poeta, traductor i editor Arnau Pons ha compartit aquest dijous amb Bruno Sokolowicz els 10 temes musicals que defineixen la seva vida.

El mallorquí ha volgut arrencar el seu 'Llapis de memòria' amb 'El pi de Formentor' de Maria del Mar Bonet, una cantant a la qual admira i respecta, i a la que té la fortuna de conèixer personalment, segons ha explicat.

Cadena SER

Pons ha remarcat el paper que Patti Smith i Lou Reed van jugar en la conformació de la seva personalitat durant l'etapa de joventut: "Davant d'una societat tan normativa i, tan en blanc i negre, em van ajudar a descobrir aquest espai tan borrós, però interessant, que trencava les caselles sobre el que volia dir ser mascle o femella. Era un espai per trencar els patrons de masculinitat i feminitat", ha apuntat.

Per al poeta, la cançó Walk on the wild side de Lou Reed té un missatge important per als seus fills, "que no tinguin por".

Si vols recuperar les 10 cançons seleccionades per Arnau Pons, pots fer-ho en aquesta llista d'Spotify> https://open.spotify.com/playlist/2YQ23lJXyBUIU14UO1Ug1n

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?