Sociedad

El comerç i els mercats: la temàtica del Festival Terra de Trobadors

La 29a edició aposta per les representacions de petit format i de carrer

Foto de família de la presentació de la nova edició del festival Terra de Trobadors / Gemma Tubert ACN

Castelló d'Empúries

El Festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries es centrarà en el comerç i els mercats de l'època medieval. És la 29a edició que aquest any aposta per les representacions de petit format i de carrer.

Castelló d'Empúries es convertirà del 6 al 8 de setembre en una vila medieval, que aquest any rememorarà la figura del compte d'Empúries Hug 5è. Una edició que comptarà amb més de 200 activitats, com el gran Sopar Medieval, una Batalla Campal al pont vell, recreacions històriques, espectacles de foc, conferències i com cada any, un mercat medieval amb moneda pròpia.

El director artístic del festival, Guillem Fernández, diu que aquesta 29a edició s'ha augmentat el nombre de representacions de petit format i de carrer, i s'ha apostat pel públic familiar.

Guillem Fernández: "Hem incrementat l'oferta d'espectacles"

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000195895/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També s'estrenarà un espai nou al jardí de darrera del convent de Santa Clara amb una activitat interactiva de tallers gratuïts de lluita medieval.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00