Sociedad

Campanya a Llívia per conscienciar de la recollida d'excrements de gossos

L'Associació de Veïns distribueix una quarentena de cartells amb el lema "Xafar-la no dóna sort", i recorda de la necessitat de complir amb l'ordenança de civisme

Cartells distribuïts per tot el barri. / ASSOCIACIO DE VEINS DE LLIVIA

Lleida

Campanya al barri de Llívia contra l'incivisme dels propietaris de gossos que no recullen els excrements que deixen les seves mascotes a la via pública.

L'Associació de Veïns de Llívia ha instal.lat 40 cartells pels carrers i places del barri amb el lema "Xafar-la no dóna sort. Recull la del teu gos" per conscienciar els ciutadans, especialment aquells que tenen una, dues o tres mascotes, que cal preservar la convivència al barri entre els que tenen gossos i els que no. I això implica, entre altres coses, que els que tenen gossos cal que recullin els excrements que deixen al carrer.

Andrea Hernández (presidenta Ass. Veïns Llívia) : "Al barri hi ha moltes llars que tenen gpssos grans, que fan caques grans", que cal recullin.

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000230761/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La presidenta de l'entitat, Andrea Hernández, assegura que cada cop hi ha més famílies a Llívia amb gossos, i algunes en tenen més d'un i, a més a més, molts d'ells són grossos. I si bé l'acollida de mascotes és un valor social important, no ho és tan que embrutin el barri, que també és dels que no tenen gossos.

A banda de cartells, els veïns de Llívia, a través de l'Associació, han demanat més vigilància de la Guàrdia Urbana pel que fa al compliment de l'ordenança de civisme. Segons recorden, aquesta ordenança preveu multes de fins a 200 euros pels qui no recullin els excrements que els gossos deixen al carrer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00