Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

Clatellada de la justícia a Salt per limitar les vacances a la brigada

L'ajuntament diu que necessitava tots els operatius per organitzar la Festa Major

Clatellada de la justícia a l'Ajuntament de Salt per haver negat a la brigada municipal poder fer vacances durant la segona meitat de juliol. L'ajuntament diu que necessitava tots els operatius per organitzar la Festa Major, però el tribunal li diu que això no és excusa per trepitjar els drets laborals.

L'ajuntament havia negat les vacances del 15 al 31 de juliol d'aquest any i dels propers, perquè la Festa Major passava a ser organitzada pel mateix ajuntament -i no una empresa externa com fins l'any passat-, i per tant, necessitaven els 21 treballadors de la brigada per muntar totes les activitats.

El consistori, de fet, li va negar les vacances a un treballador que havia demanat fer festa fins al 19 de juliol perquè és l'únic moment que podia coincidir amb la seva família. El jutge ha anul·lat la decisió de l'ajuntament perquè diu que no es pot fer limitant els drets laborals de forma unilateral, perquè no havia avisat abans els treballadors. Hilda Irene Arbonés és la seva advocada.

L'any passat l'ajuntament també -de forma verbal- els havia negat les vacances. El president del comitè d'empresa denuncia que és una discriminació amb la resta de funcionaris.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?