Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

Els plats forts de la programació de tardor a Girona

Els Pets, Yury Revic, Piotr Beczala, Xavier Calvet, Marc Parrot o la taiwanesa Yuhan Su seran alguns dels artistes que pasaran per l'Auditori o l'Espai Marfà aquesta tardor.

La banda Els Pets en una fotografía promocional. En el centro, con sombrero, el batería Joan Reig /

La programació a l'Auditori començarà el 20 de setembre amb el primer concert a Girona de Michelle David i The Gospel Sessions.

Durant la temporada actuaran artistes internacionals que debutaran a Catalunya com el violinista Yury Reivich, el tenor Piotr Beczala, el pianista Adam Laloum o Nelson Freire.

També es podrà gaudir de música moderna, com l'actuació conjunta de Xavier Calvet i el grup Za, la presentació del nou treball d'Els Pets o la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, amb les veus de Manu Guix o Beth.

Propostes que conviuran amb les activitats que ofereix l'Espai Marfà, entre els quals destaca una prova pilot de residències internacionals. David Ibáñez és el coordinador.

L'Espai Marfà també destaca el cicle Sóc Autor, on artistes com Ismael Serrano, Marc Parrot o Marc Tordera permetran conèixer de més aprop la figura de l'autor, i el programa d'acompanyament artístic de tres nous grups emergents.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?