Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

La "veterinària" de Vidreres no té títol universitari

Ha estat exercint durant deu anys sense haver fet la carrera, segons el Col·legi de Veterinaris

El col·legi ha portat el cas a la fiscalia

Les bossos amb els cadàvers dels gossos que van recollir els Agents Rurals / Cadena SER

Vidreres

La "veterinària de Vidreres", Natàlia Ràfols, expulsada pel Col·legi de Veterinaris de Girona per mala praxi, no té el títol universitari, segons les sospites del col·legi. La dona acumula múltiples denúncies de propietaris d'animals que han mort o els han quedat importants seqüeles després de passar per les seves mans. Ara s'ha sabut que ha estat exercint durant 10 anys sense haver fet la carrera. El col·legi ha portat el cas a la fiscalia.

És una dona que encara té una clínica a Vidreres, que ha estat denunciada en moltes ocasions per les seqüeles que han quedat als animals que ha tractat, i que el Col·legi de Veterinaris ja va expulsar per mala praxi. Malgrat això, seguia fent de veterinària i ja havia estat condemnada per saltar-se la inhabilitació.

En una investigació interna, el col·legi professional i la UAB han acreditat ara que el suposat títol universitari és fals. Ho ha explicat a Ràdio Girona el vicepresident del Col·legi, Bernat Serdà.

Bernat Serdà: "La UAB ens ha confirmat que no han emès cap document"

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196033/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La dona també va estar investigada per llançar animals al bosc de clients que pagaven perquè els incinerés. En total, ha estat fent de veterinària durant deu anys sense haver fet la carrera.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00