Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 07 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO 140.510 casos confirmados (5.478 más en 24 horas) y 13.798 muertos

Els campings de la Costa Brava es recuperen de la davallada de l'any passat

Han rebut un 6% més de turistes la primera meitat de l'any respecte el 2018

Una familia gaudint d'un dia de càmping.

Una familia gaudint d'un dia de càmping. / ACN

Els campings de la Costa Brava es recuperen de la davallada de l'any passat. Han rebut un 6% més de turistes la primera meitat de l'any respecte el 2018. Tot i el creixement, els experts no tenen gaire confiança en què la xifra de final de temporada sigui més alta que la d'anys anteriors.

400.000 viatgers han optat per anar de càmping a la Costa Brava entre l'abril i el juny d'aquest any. Gairebé un 13% més que el mateix període del 2018. Un any en què va caure significativament aquest tipus de turisme, i més encara partint dels resultats rècord del 2017. El president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, diu que la xifra final de viatgers d'aquest any no serà comparable ni a la de l'any passat, perquè va ser negativa, ni amb la de fa dos anys, perquè va ser extraordinàriament alta

Gotanegra diu, però, que a final de temporada estudiaran si el nombre de turistes és proporcial a la despesa que fan. Afegeix que la manera de fer vacances està canviant, per exemple les estades dels viatgers són més curtes.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?