Sociedad
CF Reus Deportiu

Onolfo lliurarà els 30.000 euros que li demana la Federació Catalana i el CF Reus podria competir a 3a

L'americà no entén perquè l'administrador concursal David López, no ha fet tot el possible per salvar la plaça del club a 2aB

Clifton Onolfo, davant de l'escut del CF Reus / Joel Gomis Cos

Reus

Els dies claus del CF Reus estan a tocar. La setmana vinent se sabrà si el club roig-i-negre podrà competir a 3a divisió o no. Onolfo ha assegurat que el proper dilluns dipositarà en efectiu els 30.000 euros que li reclama la Federació Catalana de Futbol per competir. El futur del filial a 1a catalana, també depèn d'aquesta aprovació.

Onolfo ha considerat que l'aval de 400.000 euros que va dipositar ell a la Reial Federació Espanyola perquè el primer equip competís a Segona Divisió B, i que encara no han tornat al club, podria servir per pagar els deutes pendents amb els jugadors.

Crítiques a l'administrador concursal i també a l'Ajuntament                                 

Considera que la feina de l'administrador concursal, David López, ha estat positiva fins al dia en què el club va ingressar l'aval per competir a 2a B. L'americà creu que, des de llavors, López no ha fet tot el possible perquè el club competís a la divisió de bronze. També ha carregat contra l'Ajuntament, al qual considera que no ha fet tot el possible per ajudar-los.

També s'ha volgut desmarcar de la figura de l'exaccionista roig-i-negre Joan Oliver i del seu soci Joan Laporta, assegurant que prendran les mesures que considerin necessàries contra ells.

Onolfo ha parlat del Bit FC, club xinès que és propietat del CF Reus, afirmant que estan mirant de trobar la manera de recuperar els diners del club que es van invertir en aquest equip. L'empresari ha assegurat que està a Reus per lluitar i salvar el club.

Els possibles inversors     

Onolfo ha excusat la seva presencia a la ciutat durant els darrers mesos, ja que ha explicat que es trobava treballant per aconseguir possibles inversors als Estats Units, des d'on afirma que és més fàcil de fer. També ha assegurat que fins ara cap inversor local ha volgut invertir en el club. Han parlat amb 15 grups diversos de l'Estat i aquests els hi han dit que Reus no és una ciutat de futbol. En canvi, confirma que ha trobat possibles inversors tant als Estats Units com al Regne Unit. La categoria no és un escull fàcil per aconseguir inversors, diu Onolfo.

L'organigrama esportiu 

En el cas que es confirmi la plaça del CF Reus a la 3a Divisió durant la setmana vinent, Onolfo ha anunciat que el club té fins a 26 jugadors precontractats, tot i que poc més de la meitat estan compromesos amb el club. Les relacions amb el Toronto FC es mantindrien intactes. De fet, el club canadenc cediria entre 4 i 8 jugadors al club roig-i-negre, segons Onolfo. El New England Revolution, club on es troba el seu germà, també està interessat a col·laborar amb l'equip roig-i-negre.

L'entrenador del possible CF Reus de 3a Divisió seria Ramon Maria Calderé, en la que seria la seva segona etapa com a líder a les banquetes del primer equip, mentre que David Cabildo seria l'encarregat de dirigir el filial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00