Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 23 de Agosto de 2019

Otras localidades

Ajuda alimentària per suplir la beca menjador a l'estiu

La Creu Roja calcula que aquest any donarà ajuda alimentària a 600 famílies de les comarques de Girona

La majoria d'aquestes persones la reben durant l'estiu, perquè deixen de tenir la beca menjador

La Creu Roja calcula que aquest any donarà ajuda alimentària a 600 famílies de les comarques de Girona. La majoria d'aquestes persones la reben durant l'estiu, perquè deixen de tenir la beca menjador que reben mentre els nens i nenes van a l'escola.

L'ONG dona una targeta de prepagament perquè les famílies vagin al supermercat i comprin alimentació, sobretot, fresca, que és la més cara. A l'estiu, les famílies que sol·liciten aquesta ajuda augmenta perquè la majoria durant el curs escolar han rebut la beca menjador per als seus fills i filles. La responsable d'Infància de la Creu Roja a Girona, Maria Colls, explica que són famílies que reben ajudes puntuals durant tot l'any

De fet, la Creu Roja destina 85 mil euros a alimentació i la meitat es gasten durant l'estiu. Respecte anys anteriors, el nombre de famílies ateses s'ha mantingut però el pressupost ha anat a la baixa. Els responsables diuen que cada vegada es necessiten menys diners perquè les famílies reben ajudes de Serveis Socials de l'administració com la Renda Garantida.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?