Sociedad

Els Agents Rurals inspeccionen cales de la Costa Brava per evitar festes amb foc

En el que portem d'any els Agents Rurals han fet 31 inspeccions i denúncies per grups que encenen focs a les platges, a les cales o enmig de la muntanya

Agents Rurals

Girona

En el que portem d'any els Agents Rurals han fet 31 inspeccions i denúncies per grups que encenen focs a les platges, a les cales o enmig de la muntanya. Habitualment són joves que volen fer una petita festa i passar la nit.

El cos dels Agents Rurals ha posat set denúncies en el que portem d'any per focs d'esbarjo a les comarques de Girona, majoritàriament a la Selva. Són petits focs o fogueres fetes a l'estorn natural sense permís habitualment per grups d'amics per volen passar la nit.

També consta una denúncia per un foc fet amb un fogonet de gas. El cap dels Agents Rurals a Girona, Ignasi de Dalmases, explica que sovint ho fan persones que volen fer una festa a una cala induïts per alguns anuncis.

Els Rurals també fan serveis per terra i per mar per avisar els grups que passen la nit a les platges i cales encara que no hagin fet cap foc. En el que portem d'any, també han fet 23 inspeccions per focs a l'aire lliure.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00