Sociedad

Una baralla entre radicals del Montpeller posa a prova la falta de Mossos

Un sindicat denuncia que la patrulla va necessitar-ne una altra de suport

Seqüència de la baralla / Twitter

Girona

Aquest era el moment en què aficionats del Montpellier van iniciar una baralla dissabte a la plaça Independència de Girona. El sindicat dels Mossos d'Esquadra (SAP - FEPOL) ha denunciat que la patrulla que va actuar, va necessitar-ne una altra de suport, que en cap moment va arribar per falta d'efectius.

La patrulla dels Mossos d'Esquadra va requerir ajuda perquè eren més d'una vintena de persones les involucrades a la baralla. Segons Toni Castejón, secretari General del Sindicat de Mossos d'Esquadra, no van arribar-ne més per manca d'efectius. Denuncien que aquest és un dels molts casos on la seguretat ciutadana està en perill, perquè no tenen prou patrulles i per l'operació Toga.

Toni Castejón: "No poden sortir"

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000196137/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'operació Toga és una ordre que va emetre el Tribunal Superior de Justícia en què requereix de 2 mossos d'esquadra les 24 hores del dia a les portes de cada seu judicial. Segons Castejón, han mantingut converses amb el departament d'interior i el tjsc per deixar de fer aquest dispositiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00