Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 23 de Agosto de 2019

Otras localidades

Enprom se salva del concurs de creditors i ampliarà plantilla

L'empresa de Sant Julià ha aconseguit salvar-se del tancament gràcies a l'entrada de dues multinacionals

Seu de l'empresa Enprom Packaging, al polígon industrial La Rasa de Sant Julià de Ramis /

L'empresa de Sant Julià de Ramis Enprom -dedicada a l'envasat- ha aconseguit salvar-se del tancament gràcies a l'entrada de dues multinacionals. La companyia feia mesos que estava en concurs de creditors després d'acumular un deutre de més de 4 milions d'euros. Però el més important: ara no només es manté la plantilla, sinó que l'empresa espera poder fitxar 20 nous treballadors.

L'empresa de Sant Julià ha passat d'estar a punt d'haver de plegat veles, a sortir reforçada amb la inversió de dues empreses europees punteres del sector. La tardor de l'any passat va presentar concurs de creditors perquè no va trobar inversors que li permetéssin ampliar el negoci.

Després de mesos d'incertesa, Enprom ha trobat dues multinacionals que n'han adquirit la unitat productiva. Això li permetrà expandir-se i arribar a facturar fins a 8 milions d'euros l'any que ve. El director financer d'Enprom, Diego Núñez, assegura que també podran ampliar plantilla.

Enprom expera exportar fins al 75% dels seus productes a països com els Estats Units, i també espera obrir noves vies a l'Amèrica Llatina.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?