Deportes

El llegat de Dani Jarque, 10 anys després

Conversa al 'Què t'hi jugues!' amb els seus companys Moisés Hurtado, Javi Chica i David Garcia per recordar l'etern capità

Elena de Diego

Barcelona

El dia que es compleixen 10 anys de la tràgica mort de Dani Jarque, l'etern capità periquito, al 'Què t'hi jugues!' hem conversat amb Moisés Hurtado, Javi Chica i David Garcia, companys seus a l'Espanyol, per recordar-ne el llegat.

El llegat de Dani Jarque, 10 anys després (08/08/2019)

15:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001540154/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Moisés Hurtado, que ha llegit unes paraules a l'acte oficial organitzat pel club, ha explicat que per molt que hagin passat deu anys, els records amb ell segueixen presents: "Al principio los recuerdos eran malos, pero no era justo porque habíamos vivido muchos momentos muy buenos, la mayoría". Amb el temps, reconeix que s'ha anat "adaptant" al fet de no tenir-lo al seu costat i que fets com aquests li han ensenyat a "relativitzar-ho tot" i "tenir els peus al terra": "Tenemos el placer de trabajar en la Dani Jarque, tenemos la estátua, el minuto 21... está presente siempre. Al final se ha convertido, quisiera él o no, en una leyenda y un mito del club".

Un mite que tota la família de l'Espanyol coneix, tingui l'edat que tingui. "Él es el ejemplo y todos los jugadores saben quién es. La estatua nada más llegar al estadio te lo recuerda", comentava un Javi Chica que recordava així aquell moment: "Recuerdo que los primeros días, cuando empezamos a entrenar, notaba una flojedad en el cuerpo. Di Blasi, que era el preparador físico, me dijo que era normal, que el cuerpo había sufrido mucho y estábamos de bajón". Pero més enllà d'això, Chica en destacava com competia: "Él entrenaba con una sonrisa en la cara pero a la vez estaba muy metido", recorda.

També ho destacava David Garcia, qui va compartir molt temps habitació amb ell: "Cada dia es volia superar a ell mateix". Per això considera que els valors de Jarque "s'han de transmetre" als jugadors del planter: "Els nanos estan molt al corrent de la història del Dani. Que se'l recordi cada any i a cada minut 21 és molt maco".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00